Categories
Microsoft
Microsoft Teams Premium är ett nytt erbjudande som bygger på det omfattande samarbetsverktyget Microsoft Teams. Den är utformad för att göra varje möte, oavsett om det är online, virtuellt, privat eller stort, mer personligt, intelligent och säkert. Den nya produkten är en heltäckande lösning som kombinerar alla avancerade mötesfunktioner i ett paket, vilket ger ett större värde för företag som kräver säkra och intelligenta samarbetsfunktioner.

En av de utmärkande funktionerna i Teams Premium är mötesguiderna, som möjliggör enkel och snabb automatisering av inställningarna för alla typer av möten. Denna funktion gör det möjligt för IT-avdelningar att anpassa och hantera guiden, vilket säkerställer att varje möte är mer relevant och produktivt. En skräddarsydd möteslobby säkerställer också att varje virtuellt möte överensstämmer med företagets varumärke, visar upp professionalism och håller virtuella kontakter distinkta och lätta att känna igen.

. På grund av det ökande behovet av virtuella möten erbjuder Teams Premium en AI-driven mötesinspelningsfunktion med en automatisk sammanfattning som fångar kritiska punkter och insikter som diskuterades under mötet. Den här funktionen optimerar virtuella möten genom att identifiera och föreslå uppgifter och ägare under ett möte. Efter mötet gör de AI-genererade transkriptionerna och insikterna det lättare att granska sessionerna, särskilt i situationer där omständigheter som tidsbegränsningar kan ha hindrat medlemmarnas förståelse. Microsoft har även inkluderat en AI-driven funktion för livetranskription och översättning, som med sina 40 språk som stöds tar virtuella möten till en ny nivå.

För företag som är oroliga för integritet och känsliga dataläckor erbjuder Teams Premium avancerade mötessäkerhetsalternativ, som att lägga till vattenstämplar för att begränsa konversation och att endast tillåta specifika deltagare att spela in mötessessionerna. För att ytterligare stärka sekretessåtgärder kan Microsoft 365 E5-kunder med avancerade säkerhetskrav utnyttja befintliga känslighetsetiketter i Microsoft Purview Information Protection för att automatisera och tillämpa relevanta mötesalternativ. Efter att efterlevnadsadministrationen har konfigurerat känslighetsetiketter i inställningarna för säkerhet och efterlevnad, tar Teams Premium det därifrån.

KFN Media erbjuder Microsoft Teams Premium-licensförsäljning som många andra lösningar med tonvikt på att tillhandahålla molnlösningar från över 500+ molnlösningar. KFN Media erbjuder också månatliga eller årliga leasingalternativ för Teams Premium-licenser, vilket säkerställer att företag bara betalar för det de använder.

Sammanfattningsvis är Microsoft Teams Premium den ultimata säkra och personliga intelligenta samarbetstjänsten för företag med behov av fjärrsamarbete. Mötesguiderna automatiserar installationsprocessen, och den skräddarsydda möteslobbyn säkerställer konsekvent professionalism. Den AI-drivna mötesinspelningsfunktionen och automatiska sammanfattningar fångar alla kritiska punkter och insikter som diskuteras. Sekretessfunktionerna och AI-driven Live-transkriptions- och översättningsfunktion tar virtuella möten till nästa nivå.

Kontakta oss om du vill köpa eller testa Microsoft Teams Premium

Lär dig hur du konfigurerar Teams Premium med en steg-för-steg-guide.

Läs mer om funktionerna i Teams Premium

Kategorier

Prenumerera via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera och få meddelanden om nya inlägg via e-post.